SYSCO leverer adskillige services inden for teknologi

Super dygtige konsulenter

I en digital succeshistorie er konsulenterne superhelte. SYSCOs konsulenter er eksperter inden for data og cloud. De får systemer til at fungere igennem høj faglighed og ekspertviden omkring teknologi, som de har opbygget gennem mange års erfaring.

Cloud & Database Managed Services

Sikker drift og overvågning af forretningskritiske systemer. Vi er specialiserede i on-prem, hybride samt rene cloud-løsninger med fokus på Oracle samt drift af kritiske forretningssystemer og databaseovervågning.

SYSCO_Database

Oracle-licensering & Cloud-optimering

Har du brug for en ekspert inden for Oracle-licensering? SYSCO er eksperter i Oracle-licensiering og bistår såvel rådgivning inden for on-prem, hybride samt rene cloud-løsninger, inklusiv Interconnect mellem Azure og Oracle Cloud.

Løsninger til ener­gi­sek­to­ren

SYSCO er Skandinaviens mest specialiserede leverandør inden for teknologier til energisektoren. Vores produkter og IT-tjenester er brugervenlige og sørger for høj produktivitet samt lave omkostninger.

Kontakt os her:

Du er altid velkommen til at sende os en e-mail, så sørger vi for, at rette vedkommende vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Christian Skytt

Adm. direktør, Partner SYSCO Danmark

  • Telephone +45 53 57 53 20

Christian Skytt, LinkedIn