Cloud ekspertise & Oracle-licensering

SYSCO er eksperter i cloud-løsninger samt Oracle-licensering og kan rådgive inden for on-prem, hybride og rene cloud-løsninger, inklusiv Interconnect mellem Azure og Oracle Cloud.

Lettbente programvarer

Få styr på dine licenser & forstå om skyen er det rigtige valg for dig?

Forenklet licensering og migrering til skyen
Hos SYSCO elsker vi at arbejde i grænsefladen mellem den tekniske infrastruktur og kernen af licensomkostninger. Kombinationen af ”gamle” omkostningstunge licenser, mange forskellige platforme og ønsket om en cloud-løsning kan være krævende. Vi hjælper med at få optimeret jeres løsninger og dermed give jer en sikker investering i sidste ende.

Vi tilbyder at udføre pre audits samt udarbejdelse jeres business cases ift. at flytte til cloud, ligesom vi håndterer Service- og Support-aftaler med Oracle. Dette sikrer, at I altid har den optimale aftale med Oracle. Men er i overhovedet sikre på, om det giver mening for jer at flytte i skyen? Læs om de dynamiske fordele ved at flytte til cloud her.

At flytte i skyen eller blive on-prem – det er spørgsmålet! >

Hybrid Cloud og Interconnect
Vi oplever et stort behov fra vores kunder om rådgivning til integration mellem Oracle Cloud og Microsoft Azure. Derfor har vi som den første partner i Europa testet Interconnect mellem Oracle Cloud og Microsoft Azure med succes. Det betyder, at vi kan rådgive om optimering af arkitektur og omkostningsoptimering på tværs af cloud-leverandører.

Derudover rådgiver vi omkring valget af hybride løsninger, for er skal valget altid falde på en 100% cloud-løsning – eller er det muligt at vælge en hybrid? Svaret er ja! En hybrid cloud giver dig såre simpelt det bedste fra 2 verdener. Læs mere om, hvilke tanker du burde gøre dig, før du tager den endelige beslutning.

Hybrid Cloud – det bedste af 2 verdener >

Oracle-licensering & Cloud-optimering

SYSCO er erfarne cloud-specialister, som kan hjælpe dig igennem hele rejsen fra migrering til drift i skyen.

Læs mere

Vil du reducere omkostningerne for jeres Oracle-installationer? Få styr på jeres brug af Oracle-produkter.

Læs mere

Har du brug for hjælp til dine IT-løsninger?

I SYSCO er vi eksperter inden for teknologi og sidder altid klar til at hjælpe dig.

Christian Skytt

Adm. direktør, Partner SYSCO Danmark

  • Telephone +45 53 57 53 20

ChristianSkytt, LinkedIn