Licens & Compliance

Vil I reducere omkostningerne for jeres Oracle-installationer? Få styr på jeres brug af Oracle-produkter og opnå overensstemmelse mellem anvendelse og licenser. Som SKI leverandør kan alle offentlige organisationer også købe licensrådgivning, support og rådgivning mm. direkte igennem aftalen.

SYSCO Licens rådgivning

Licens & Compliance

Oracle Licens Administration

Det kan være vanskeligt at gennemskue, hvilke Oracle-produkter og -licenser man igennem tiderne har fået installeret. SYSCO tilbyder et licenstjek, som giver jer overblik, samt en grundig gennemgang og teknisk analyse af jeres installation.

Gennem denne service foretager SYSCO en gennemgang af jeres Oracle-licenser og installerede software for at sikre, at opsætningen er i overensstemmelse med Oracles licensregler, der gælder på det pågældende tidspunkt. SYSCO repræsenterer kunden i licensspørgsmål over for Oracle og fornyer aftaler, når det er nødvendigt. Vi foretager vurderinger sammen med kunden for at få det mest optimerede Oracle-miljø i dag og det bedste valg af aftaler fremover.

SYSCOs Oracle Licens Administration Model

SYSCO licens proces

Når vi er færdige med gennemgangen, har I et klart svar på, om der er overensstemmelse mellem jeres brug af licenser og de kontrakter, I har på tidspunktet for tjekket. Desuden udpeger vi potentialet for konsolidering og anden effektivisering.

SYSCOs Oracle Licens Administration resultat:

  • Korrekt licensering og efterlevelse af jeres aftaler med Oracle
    • Så I undgår ubehagelige overraskelser på licensbudgettet og fjerner risikoen for retslige konsekvenser ved manglende licenser
  • Optimering af jeres samlede licenspakke via kortlægning, analyse, benchmarking og anbefalinger til jeres Oracle-platform
    • Så I kan effektivisere og herved eventuelt opnå besparelser
  • Rådgivning om Oracle-produkter og licensændringer
    • Så I fremover sikrer jer at have styr på jeres licensaftaler

SYSCO er SKI leverandør på rammeaftalerne 02.18 & 02.06

SYSCO er SKI leverandør af rammeaftale 02.18

SYSCO er leverandør på en SKI-rammeaftale 02.18 omkring it-løsninger og -projekter og kan levere konsulentydelser på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar. Dermed kan alle offentlige organisationer købe komplette it-løsninger og -projekter.

Læs mere om vores konsulentydelser her

SYSCO er SKI leverandør af rammeaftale 02.06

SYSCO er leverandør på SKI-rammeaftale 02.06 omkring standardsoftware og kan leverer software og ydelser relateret til den købte software såsom licenser, support og vedligehold herunder implementering, installation og konfiguration samt rådgivning på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Du kan således både gentegne dine eksisterende licenser og indgå vedligeholdsaftaler på software, som du har i forvejen. Derudover kan du købe ny software til både on-prem løsninger og cloudbaserede løsninger.

 

 

 

SYSCO er SKI leverandør

 

 

 

 

 

Har I brug for at få gennemgået jeres licenser eller har i behov for en partner, som er SKI leverandør?

Tag fat i os, så sørger vi for at hjælpe jer med jeres behov.

Christian Skytt

Adm. direktør, Partner SYSCO Danmark

  • Telephone +45 53 57 53 20

ChristianSkytt, LinkedIn