Skip to content

Skal I flytte i skyen?

Vi er erfarne cloud-specialister med adskillige cloud-migreringer bag os, derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi kan hjælpe dig på din rejse til skyen. Vi hjælper dig igennem hele rejsen fra migrering til drift.

Photo of Out of Focus IT Technician Turning on Data Server.

Gennem udvikling, vedligehold og drift af digitale platforme fremskynder vi din digitale rejse.

Hvordan kommer jeg godt i gang med cloud? Hvad koster det? Hvordan vedligeholder jeg det? Er cloud sikkert? Og er skyen overhovede det rigtige valg for mig? Spørgsmål som disse bliver ofte stillet, når der tales om at tage steppet mod skyen. Vi har prøvet at besvare alle disse spørgsmål i et whitepaper.

Virksomheder over en bred kam oplever i disse år behov for, at deres IT-løsninger kan skaleres både op og ned, og at omkostningerne er tilsvarende fleksible. Mange virksomheder står derfor over for store beslutninger i forhold til, om de skal opgradere deres eksisterende løsninger, eller om de skal rykke deres database til cloud. Men det er ofte vanskeligt at gennemskue, hvad det betyder at flytte en database eller applikation i skyen.

Download vores cloud guide: Skal I flytte i skyen? Blive hjemme eller en kombination? og bliv klogere på om rejsen til skyen er det rigtige valg for jer.

Lift and Improve

Selvom du har besluttet dig for at flytte til skyen, kan der stadigvæk opstå en lang række svære spørgsmål og måske mangler du nogle kyndige folk til at hjælpe dig? Med vores Lift and Improve service kommer I sikkert gennem processen og får afdækket jeres muligheder i skyen ud fra jeres specifikke behov. Vi hjælper jer med at klarlægge processen, migrere til skyen på en rettidig måde, være omkostningseffektive samt tilbyder efterfølgende drift, vedligehold og overvågning af jeres cloud-miljø.

Fra on-prem til Cloud Managed Services

Relateret indhold

NilsonGroup ønskede at slippe af med en ældre IT-infrastruktur samt sænke omkostningerne forbundet med deres IT-drift. Oracle Cloud blev løsningen.

Læs mere

Gennem samarbejde har SYSCO & MB Solutions løftet IT infrastrukturen ud i public cloud hvor kombinationen af Oracle og Microsoft Azure fungerer optimalt.

Læs mere

Hurtigere, sikrere og billigere. Dette er effekterne, efter at Helse Nord har flyttet deres digitale sundhedsplatform til Oracle Cloud.

Læs mere
Back to top