Data Integration

Få at opnå en digital succeshistorie er det vigtigt at have de rigtige ressourcer. Ved at forenkle kompleksiteten hjælper vi vores kunder med at skabe digitale succeshistorier.

Lisa B. Greenquist SYSCO

Lad SYSCO hjælpe dig imod en data-drevet virksomhed

Data skal bidrage til værdiskabelse, hvad enten det gælder de driftsmæssige fordele, eller når det gælder om at vinde kampen om kunderne. Lad SYSCO hjælpe dig med at udnytte dine data optimalt.

SYSCO kan hjælpe med avanceret datamigrering, transformering og load med fokus på Oracle Data Integrator som er optimeret til Oracle-databaser, f.eks. Oracle Autonomous Database og Oracle Database Exadata Cloud Service samt on-prem databaser.

Læs mere om hvordan vi har hjulpet NRK med at få deres Oracle Business Intelligence platform i skyen >

IT bliver mere og mere komplekst. For at skabe digitale succeshistorier har du brug for problemløsere som:

  • Forstår din virksomhed
  • Har høj faglighed og dyb viden om både ny og gammel teknologi
  • Kan hjælpe dig med at skabe værdi gennem innovative løsninger

Dette er de tre vigtigste faktorer til at få succes med digitaliseringen. SYSCOs konsulenter har det, du har brug for, og står klar til at varetage dine forretningskritiske problemer. Gennem udvikling, vedligehold og drift af digitale platforme fremskynder vi din digitale rejse.

Super dygtige konsulenter

SYSCO sørger for, at dine data bidrager til værdiskabelse. Vi har en agil tilgang, som tilsigter værdiskabelse i din forretning igennem data-drevne løsninger.

Læs mere

Motoren i digitalisering er den kode, der giver dig adgang til dine data, så du kan udnytte dem i smarte applikationer.

Læs mere

SYSCO har indgående erfaring og kendskab til cloud-infrastruktur og platform, hybridløsninger og multi-cloud-infrastruktur.

Læs mere