Skip to content

Cloud Migrering

Cloud Migrering

Flere og flere virksomheder er udfordret af de mange legacy-systemer, som vanskeliggør migreringen til cloud. Netop dette gør migreringsprocessen vigtigere end nogensinde. Det kræver erfaring med design og gennemførelse af komplekse migreringer at komme succesfuldt og sikkert i mål.

SYSCO har indgående erfaring og kendskab til cloud-infrastruktur samt platforme, hybridløsninger og multi-cloud-infrastruktur. Vi hjælper dig med at migrere til skyen på en rettidig, omkostningseffektiv og velfungerende måde og tilbyder efterfølgende drift, vedligehold og overvågning af dit cloud-miljø.

DevOps-principper

Vi har fra start omfavnet DevOps-principperne. Vores organisering og procedurer er med udgangspunkt i disse etableret med respekt for moderne driftskrav til både agilitet og stabilitet.

Oracle Cloud ekspertise

SYSCO er Nordens førende inden for Oracle-miljøer. Vi har siden lanceringen af Oracle Cloud Infrastucture (OCI) uddannet vores specialister, og vi har hjulpet adskillige kunder med at opnå fordele via Oracle Cloud. Derudover arbejder vi med Azure, Google og Amazon, så vi sikkert kan få dig i skyen uafhængigt af teknologien.

Relateret indhold

SYSCO sørger for, at dine data bidrager til værdiskabelse. Vi har en agil tilgang, som tilsigter værdiskabelse i din forretning igennem data-drevne løsninger.

Læs mere

Motoren i digitalisering er den kode, der giver dig adgang til dine data, så du kan udnytte dem i smarte applikationer.

Læs mere

SYSCO er erfarne cloud-specialister, som kan hjælpe dig igennem hele rejsen fra migrering til drift i skyen.

Læs mere
Back to top