Skip to content

Data drevet forretning

Data drevet forretning

Data skal bidrage til værdiskabelse, hvad enten det gælder de driftsmæssige fordele, eller når det gælder om at vinde kampen om kunderne. Så enkelt – men alligevel komplekst i praksis. Det er her, vores konsulenter kan hjælpe. Data integration er et bredt område. Det handler om kontrol og kvalitet af data, om at sikre korrekt adgang og derefter forstå og bruge dem på en måde, der tilføjer værdi.

SYSCO har igennem årene leveret mange værdiskabende, data-drevne løsninger på tværs af brancher. Vi har en agil tilgang, som tilsigter værdiskabelse i forretningen frem for den perfekte og teoretiske IT-arkitektur. Vi mener, at der er stor værdi i de data, som vores kunder beskæftiger sig med til daglig, og at denne værdi kan frembringes uden de helt store projekter, investeringer og dertilhørende risiko.

Governance og compliance

Vi leverer serviceydelser på tværs af hele værdikæden med fokus på governance og compliance – lige fra indledende planlægning og strategiarbejde til den endelige implementering af løsninger og idriftsættelse af disse. Vi hjælper således med at skabe værdi ud fra din data. Vi er specialiseret inden for Oracle-teknologi, men omfavner bl.a. Informatica, Snowflake og Tableau.

Data- og informationsdrevne løsninger

Overordnet leverer vi data- og informationsdrevne løsninger inden for Business Intelligence (BI) og Data Warehouse (DW), Big Data, Predictive analytics og Data Mining, Master Data Management (MDM), Performance Management, Data Quality og Integration.

Relateret indhold

SYSCO hjalp NRK med at flytte Oracle Business Intelligence-platformen til skyen. Læs om, hvorfor Nordens første Oracle BI cloud migration var en succes.

Læs mere

BI-løsningen fra SYSCO sørger for korrekt data for økonomi, uddannelse og personaleadministration for hele Viken amt.

Læs mere

Den store fordel ved at bruge Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud er en forenkling af operationerne. Den nødvendige computerkraft skaleres automatisk.

Læs mere
Back to top