Skip to content

Database-udvikling

Database-udvikling

Motoren i digitalisering er den kode, der giver dig adgang til dine data, så du kan udnytte dem i applikationer. Vores ekspertise dækker både platformtjenester og teknologier til moderne udvikling og integration.

Vi er eksperter inden for APEX, Java-udvikling, SQL, Data Warehouse, ETL og en lang række open source teknologier.

APEX

Oracle Application Express (APEX) er en udviklingsplatform med let kodning, der er indbygget i Oracle-databasen. APEX har ingen ekstra licensomkostninger og giver dig mulighed for at opbygge skalerbare, sikre Enterprise-applikationer med funktioner i verdensklasse. Få adgang til APEX og opbyg nye applikationer oven på dine eksisterende data på en sikker og ekstremt hurtig måde.

Det er muligt at generere brugergrænseflader til enhver platform, og du behøver ingen frontend-udviklere, blot dine gode gamle PL- / SQL-færdigheder.

Java

Hos SYSCO har vores konsulenter i gennemsnit 15 års erfaring med Java / J2EE.

Vi har succes med at designe, udvikle og teste avancerede webløsninger på tværs af brancher. Vi har arbejdet med en bred vifte af rammeværktøjer såsom Struts, Swing og Spring og har mange års erfaring med både frontend og backend. Vi arbejder i agile teams, så vores DevOps-specialister formår at accelerere værdien for vores kunder.

SQL

Ansi-SQL, PL / SQL eller T-SQL. Der findes mange forskellige varianter, men SYSCOs databaseudviklere mestrer dem alle og kan optimere eksisterende koder. Vi elsker at analysere og arbejde med komplicerede SQL’er, så tøv ikke med at tage fat i os.

Data Warehouse & ETL

Grundlaget for at realisere ”business intelligence” er et godt designet og højtydende datalager. SYSCO har lang erfaring og mange succesfulde projekter i porteføljen, hvor der er blevet designet, udviklet og administreret store kritiske datalagre.

Nøglen til succes ligger ofte i designfasen, og det er utroligt vigtigt at identificere klare grænseflader til eksisterende datakilder.

For at drage fordel af dine data skal de være tilgængelige. Med integration menes integrationsplatforme, API-udvikling, synkron og asynkron integration, real-time datastreaming, APEX, Java, SQL, batch og ETL-integration.

Relateret indhold

SYSCO tilbyder kvalificerede konsulenter med høj faglighed, der igennem mange års erfaring har opbygget en dyb viden omkring dataudnyttelse.

Læs mere

SYSCO sørger for, at dine data bidrager til værdiskabelse. Vi har en agil tilgang, som tilsigter værdiskabelse i din forretning igennem data-drevne løsninger.

Læs mere

SYSCO har indgående erfaring og kendskab til cloud-infrastruktur og platform, hybridløsninger og multi-cloud-infrastruktur.

Læs mere
Back to top