Sikker drift og overvågning af for­ret­nings­kri­ti­ske systemer

Vi er specialiseret i on-prem, hybride og rene cloud-løsninger med fokus på Oracle samt på drift af kritiske forretningssystemer og databaseovervågning.

SYSCO Level data center

Vi er specialiseret i on-prem, hybride og rene cloud-løsninger med fokus på Oracle samt på drift af kritiske forretningsystemer og databaseovervågning.

Vi kan tilbyde spidskompetencer og erfaring i hele værdikæden – herunder drift, udvikling og implementering af hele Oracles teknologiportefølje samt professionel rådgivning, alt afhængigt af hvilken løsning og teknologi der passer bedst til jeres aktuelle situation. Vi har et stort fokus på at give vores kunder den bedste løsning for deres database, uafhængigt af om den er on-prem eller i skyen.

Via vores Basecare Discover-service sørger vi for en sikker og enkel måde at opnå en effektiv overvågning af jeres Oracle-systemer og -applikationer – døgnet rundt.

Vi har lang erfaring med, hvordan databaseinstallationer og konfiguration af disse skal udarbejdes for at skabe betingelserne for en stabil drift. Det skaber grundlaget for en lettere styring. Vi tilbyder desuden optimering af dine konfigurationer inden for SQLServer, MySQL og PostegreSQL.

Cloud & Database Managed Services

SYSCO tager det fulde ansvar for driften af jeres IT-platform med en proaktiv overvågningsløsning, som giver en forudsigelig og bekymringsfri hverdag.

Læs mere

SYSCO tilbyder løbende driftsassistance til din Oracle Cloud-platform, hvilket betyder, at vi varetager basalt vedligehold og administration.

Læs mere

24/7 beredskab sikrer adgang til SYSCOs døgnåbne beredskab. Omkostningerne ved vores DBA-alarmtjeneste deles mellem alle vores kunder.

Læs mere