Skip to content

24/7 OnCall

24/7 OnCall

24/7 OnCall – vælg en mere omkostningseffektiv løsning her og nu

Med vores 24/7 beredskab får I adgang til SYSCOs døgnåbne beredskab. Omkostningerne ved vores DBA-alarmtjeneste deles mellem alle vores kunder og vil være omkring fem gange billigere, end hvis I selv skulle supportere den internt.

Er det vanskeligt at være parat til kritiske svigt i systemerne 24/7 med jeres faste medarbejdere og kompetencer? Er medarbejderne trætte af at skulle stå standby i forhold til at håndtere situationer om aftenen, i weekender og på helligdage?

Med et Basecare Discover™ OnCall-abonnement slipper I for selv at skulle håndtere nedbrud, datatab eller svigtende performance – for så har I SYSCO til at sikre, at systemerne kommer hurtigt tilbage i stabil drift.

Ved at tegne et Basecare Discover™ OnCall-abonnement opnår I adgang til SYSCOs beredskab – i tillæg til effektiv systemovervågning, proaktiv håndtering af alarmer samt vedligehold og optimeringer af jeres databaser.

Når I har valgt OnCall-løsningen, sidder der en specialist hos SYSCO klar døgnet rundt til at håndtere kritiske situationer i jeres systemer. Med andre ord betyder det, at SYSCO tager det fulde ansvar for jeres driftsmiljø. Det kan omfatte hardware (f.eks. Oracle Exadata, Exalogic, ODA), cloud, virtualiseringsplatform, database, middleware eller applikationslag. Et samlet ansvar betyder, at SYSCO overvåger miljøet og træffer de nødvendige foranstaltninger og den forebyggende vedligeholdelse af miljøet for at sikre kunderne et optimalt driftsmiljø.

  • Beredskab 24/7
  • Specialister til rådighed døgnet rundt
  • Hurtig håndtering af kritiske situationer
  • Giver sikkerhed og tryghed – uden at I selv skal være på vagt

Relateret indhold

SYSCO tager det fulde ansvar for driften af jeres IT-platform med en proaktiv overvågningsløsning, som giver en forudsigelig og bekymringsfri hverdag.

Læs mere

SYSCO tilbyder løbende driftsassistance til din Oracle Cloud-platform, hvilket betyder, at vi varetager basalt vedligehold og administration.

Læs mere

SYSCO leverer end-to-end IT-services til en bred kundebase – fra rådgivning og udvikling til implementering, drift og overvågning.

Læs mere
Back to top