Skip to content

Drift af Database & Cloud

Drift af Database & Cloud

SYSCO sørger for din drift af Database & Cloud

SYSCO tilbyder løbende driftsassistance til din Oracle Cloud-platform, hvilket betyder, at vi varetager basalt vedligehold og administration af virksomhedens Oracle Cloud-account for en fast månedlig pris. Det er en betingelse, at systemerne overvåges med Basecare Discover™. Vi aflægger månedlig rapportering om de aktiviteter, vi har gennemført og om eventuelle advarsler.

Det betyder, at I som kunde undgår at skulle have interne specialister, da vi sikrer optimering og automatisering af cloud-platformen. Derudover sørger SYSCO for hurtigere fejlsøgning samt overvågning af omkostninger, så I undgår uforudsete omkostninger fremadrettet.

SYSCO udfører proaktivt følgende opgaver til en fast, månedlig pris

For at forhindre afbrydelser og/eller nedsat performance i den daglige drift vil SYSCO uden tøven reagere proaktivt på enhver advarsel eller alarm, der opfanges igennem systemovervågningen. Dette registreres efterfølgende i de omfattede miljøer.

Når det gælder systemer i produktion, leverer SYSCO løbende – og mindst én gang per måned – en forbrugsoversigt fra Oracle Cloud samt dokumentation på de foretagede ændringer såvel som anbefalede tiltag for at minimere driftsforstyrrelser for de anførte elementer.

Læs mere om vores unikke Cloud migreringsmetodik

Relateret indhold

24/7 beredskab sikrer adgang til SYSCOs døgnåbne beredskab. Omkostningerne ved vores DBA-alarmtjeneste deles mellem alle vores kunder.

Læs mere

SYSCO tager det fulde ansvar for driften af jeres IT-platform med en proaktiv overvågningsløsning, som giver en forudsigelig og bekymringsfri hverdag.

Læs mere

SYSCO er eksperter i cloud-løsninger samt Oracle-licensering og kan rådgive inden for on-prem, hybride og rene cloud-løsninger.

Læs mere
Back to top