Oracle-licensering & Cloud-optimering

Har du brug for en ekspert inden for Oracle-licensering? SYSCO er eksperter i Oracle-licensering og kan rådgive inden for on-prem, hybride og rene cloud-løsninger, inklusiv Interconnect mellem Azure og Oracle Cloud.

Lettbente programvarer

Få styr på dine licenser

Forenklet licensering
Hos SYSCO elsker vi at arbejde i grænsefladen mellem den tekniske infrastruktur og kernen af licensomkostninger. Kombinationen af ”gamle” omkostningstunge licenser, mange forskellige platforme og ønsket om en cloud-løsning kan være krævende. Vi hjælper med at få optimeret jeres løsninger og få det meste ud af jeres penge og dermed give jer en sikker investering i sidste ende.

Vi tilbyder at udføre pre audits og analyse af business cases for at flytte til cloud, ligesom vi håndterer Service- og Support-aftaler med Oracle. Dette sikrer, at I altid har den optimale aftale med Oracle.

Hybrid Cloud og Interconnect
Vi oplever et stort behov fra vores kunder om rådgivning til integration mellem Oracle Cloud og Microsoft Azure. Derfor har vi som den første partner i Europa testet Interconnect mellem Oracle Cloud og Microsoft Azure med succes. Det betyder, at vi kan rådgive om optimering af arkitektur og omkostningsoptimering på tværs af cloud-leverandører.

Oracle-licensering & Cloud-optimering

SYSCO hjælper dig igennem hele processen fra migrering til drift med vores Lift and Improve-service.

Læs mere

Vil du reducere omkostningerne for jeres Oracle-installationer? Få styr på jeres brug af Oracle-produkter.

Læs mere

Har du brug for hjælp til dine IT-løsninger?

I SYSCO er vi eksperter inden for teknologi og sidder altid klar til at hjælpe dig.

Christian Skytt

Adm. direktør, Partner SYSCO Danmark

  • Telephone +45 53 57 53 20

Christian Skytt, LinkedIn