Skip to content

Cloud Lift and Improve

SYSCO hjælper dig igennem hele processen fra migrering til drift med vores Lift and Improve-service.

Photo of Out of Focus IT Technician Turning on Data Server.

Gennem udvikling, vedligehold og drift af digitale platforme fremskynder vi din digitale rejse.

Hvordan kommer jeg godt i gang med cloud? Hvad koster det? Hvordan vedligeholder jeg det? Er cloud sikkert? Spørgsmål som disse bliver ofte stillet, når snakken om mulighederne for cloud indledes.

Virksomheder over en bred kam oplever i disse år behov for, at deres IT-løsninger kan skaleres både op og ned, og at omkostningerne er tilsvarende fleksible. Mange virksomheder står derfor over for store beslutninger i forhold til, om de skal opgradere deres eksisterende løsninger, eller om de skal rykke deres database til cloud. Men det er ofte vanskeligt at gennemskue, hvad det betyder at flytte en database eller applikation i skyen.

Lift and Improve

Med SYSCOs Lift and Improve-service kommer I sikkert gennem processen og får afdækket jeres muligheder i skyen ud fra jeres specifikke behov. Vi hjælper jer med at klarlægge processen, migrere til skyen på en rettidig, være omkostningseffektive samt tilbyde efterfølgende drift, vedligehold og overvågning af jeres cloud-miljø.

Fra on-prem til Cloud Managed Service

SYSCO hjælper jer igennem hele processen fra migrering til drift med vores Cloud Migreringsmetodik:

Relateret indhold

Vil du reducere omkostningerne for jeres Oracle-installationer? Få styr på jeres brug af Oracle-produkter.

Læs mere

Har du brug for en ekspert inden for Oracle licensering? SYSCO er eksperter inden for on-prem, hybride og rene cloud-løsninger.

Læs mere

SYSCO leverer end-to-end IT-services til en bred kundebase – fra rådgivning og udvikling til implementering, drift og overvågning.

Læs mere
Back to top