Skip to content

Data Integration

Data Integration

Data skal bidrage til værdiskabelse, hvad enten det gælder de driftsmæssige fordele, eller når det gælder om at vinde kampen om kunderne. Så enkelt – men alligevel komplekst i praksis. Det er her, vores konsulenter kan hjælpe. Data-integration er et bredt område. Det handler om kontrol og kvalitet af data, om at sikre korrekt adgang og derefter forstå og bruge dem på en måde, der tilføjer værdi.

SYSCO har igennem årene leveret mange værdiskabende, data-drevne løsninger på tværs af brancher. Vi har en agil tilgang, som tilsigter værdiskabelse i forretningen frem for den perfekte og teoretiske IT-arkitektur. Vi mener, at der er stor værdi i de data, som vores kunder beskæftiger sig med til daglig, og at denne værdi kan frembringes uden de helt store projekter, investeringer og dertilhørende risiko.

Vi leverer serviceydelser på tværs af hele værdikæden med fokus på governance og compliance – lige fra indledende planlægning og strategiarbejde til den endelige implementering af løsninger og idriftsættelse af disse. Vi hjælper således med at skabe værdi ud fra din data. Vi er specialiseret inden for Oracle-teknologi, men omfavner bl.a. Informatica, Snowflake og Tableau.

Overordnet leverer vi data- og informationsdrevne løsninger inden for Business Intelligence (BI) og Data Warehouse (DW), Big Data, Predictive analytics og Data Mining, Master Data Management (MDM), Performance Management, Data Quality og Integration.

Relateret indhold

Læs om, hvordan SYSCO-konsulenterne hjælper Apotek 1, Norges største apotekskæde, med at få medicin ud til kunder over hele landet.

Læs mere

Oracle Cloud giver skalerbarhet, driftssikkerhed og forudsiglige omkostninger, når Validér indsamler og analyserer data fra næsten en million AMS-målere.

Læs mere

SYSCO har hjulpet NRK med å flytte hele sin Oracle Business Intelligence-plattform i skyen. Les om hvorfor Nordens første Oracle BI-skymigrering ble en suksess.

Læs mere
Back to top